streda 26. decembra 2012

Gélové nechty

Chcete mať krásne a pestované nechty, ale nemáte na to dostatok času a trpezlivosti? Určite ste už počuli o gélových nechtoch, ale stále váhate? Trápi vás lámavosť a krehkosť vašich nechtov, chcete zmenu a menej časovo náročnú úpravu nechtov? Gélové nechty vám to umožnia, dokonca sú odolnejšie a pružnejšie ako prirodzené nechty, môžu byť pre vás riešením, ak nemáte pekný necht od prírody. 
Mať upravené nechty sú snom každej ženy. Každej, ktorá vždy túžila po krásnych rovnomerných nechtoch, s krásnymi ornamentmi či farbami, ale nikdy jej nechty nenarástli, alebo sa polámali a už vôbec neboli rovnomerné. Gélové nechty vám sny o krásnych nechtoch splnia. 
Gélové nechty môžu mať rôzne dĺžky, teda ak sa v úplne dlhých nechtoch nebudete cítiť dobre, pokojne môžete požiadať o kratšie. S gélovými nechtami budete dokonalá na svadbe, stužkovej, plese, promócii, ale mnohé dámy dnes už nosia gélové nechty aj v bežný pracovný deň. Dnes je totiž upravený zovňajšok v práci takmer povinnosťou. Či už pracujete v banke, na úrade, či predávate v obchode, vaše ruky vidí denne mnoho očí. Upravený zovňajšok je vašou vizitkou. 
Gélové nechty vám vydržia niekoľko týždňov, avšak záleží aj na rýchlosti, akou odrastajú vaše prirodzené nechty, ale aj na práci, ktorú dennodenne vykonávate. Rovnako ako prirodzené nechty, aj gélové sa môžu pri prudkom náraze zlomiť či odpadnúť. V takom prípade treba opäť navštíviť manikérku, ktorá vám odpadnutý necht opraví. Aj odrastené gélové nechty treba prerobiť, čo však znamená novú farbu, nový vzor, či novú dĺžku. Opäť budete iná, môžete vyskúšať aj ozdobné kamienky na nechty či iné trblietky. Kvalitne spravené gélové nechty nepoškodia vaše prírodné nechty, nikdy si ich však nestrhávajte sama, ani ich sama nenaliepajte.
Kvalitné gélové nechty majú dlhú trvácnosť, pri bežných domácich prácach sa nepoškodia a sú zdravotne nezávadne.